HASTANEMİZDE PULMONER REHABİLİTASYON GÜNLERİ DÜZENLENDİ
15 Nisan 2023

Hastanemizde Pulmoner Rehabilitasyon Günleri Düzenlendi

Ankara Etlik Şehir Hastanemiz Konferans Merkezinde düzenlenen programın açılış konuşmasını Koordinatör Başhekimimiz Doç. Dr. Bülent Güngörer yaptı.

Koordinatör Başhekimimiz Doç. Dr. Güngörer yaptığı konuşmasında;

“Pulmoner rehabilitasyonla alakalı süreç her zaman gündemde olmakla birlikte özellikle, pandemide göğüs pulmoner olan hastalarımızın süreçleri, o evreden sonra özellikle bu hastalarımızın sayısı artarak ve gündeme geldiğinden dolayı bununla alakalı birçok çalışma, birçok tedavi metodu da gelişmiş oldu.  Biz de Etlik Şehir Hastanesi olarak bu hastalarımıza nasıl faydalı olabiliriz?  Nasıl bir yola girebiliriz?  sürecinde böyle bir başlangıcı öngördük. Bu sempozyumu planlayan hocalarıma süreçte katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Oturum başkanlıklarını Doç. Dr. Emre Adıgüzel ve Doç. Dr. İbrahim Gündoğdu’nun yaptığı, Pulmoner Rehabilitasyona giriş programında Doç. Dr. İpek Candemir, Doç. Dr. Nalan Ogan, Doç.  Dr. Ebru Umay, Doç. Dr. Özgür Zeliha Karaahmet, Doç. Dr. Damla Cankurtaran, Dr. Şükran Güzel, Fzt. Elif Cansu Özkılıçaslan sunum yaptılar.