14 Ağustos 2023

"Ankara Etlik Şehir Hastanesi olarak temel amacımız, uluslararası hastalar için sağlık hizmetleri arayanların bir çekim merkezi haline gelmektir. Uluslararası hastalarımıza istisnai ve en üst düzeyde tıbbi hizmetler sunmaya adamışız; bunu, geniş bilgi birikimimiz, büyük deneyimimiz ve ileri tesislerimizle sağlamaktayız. Taşın altına elini koyma anlayışımız sadece hastalıkları tedavi etmekle sınırlı değil; bireylerin genel sağlığını desteklemeyi ve daha sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olmayı amaçlıyoruz.

Yaklaşımımız, hastalarımızın özel ihtiyaçlarını karşılamak için özenle tasarlanmış geniş bir tıbbi tedavi ve prosedür yelpazesini içermektedir. Geleneksel tıbbi uygulamaların yanı sıra, son teknolojiyi en üst düzeyde kullanıyor ve uzmanlık alanlarında lider olan doktorlarımızı ekibimize dahil ediyoruz. Bu iş birliği, hastalarımızın benzersiz gereksinimlerine uygun en yüksek kalitede bakım almalarını sağlar.

Ayrıca, özverili personelimiz başarımızın temel taşıdır. Takım üyelerimiz, her aşamanın en ince ayrıntısına dikkat edilerek yönetildiğinden emin olmak için özenle ve titizlikle çalışırlar; hastaların ameliyat öncesi hazırlıklarından ameliyat sonrası bakıma kadar her yönüyle ilgilenirler. Bu kapsamlı ve insan odaklı hasta bakımına olan bağlılığımız, sağlık turizmi girişimimizin temel taşlarından birini oluşturur.

Sağlık turizmi alanında hastanemizin cerrahi klinikleri öne çıkmaktadır. En son tıbbi teknoloji gelişmeleriyle donatılmış olan cerrahi birimlerimiz, geniş bir cerrahi prosedür yelpazesini başarıyla gerçekleştirebilir. Bu, uzman tıp uzmanlarımızın uzmanlığını ve son teknoloji tıbbi ekipmanın yardımını gerektiren karmaşık cerrahi müdahaleleri içerir.

Sonuç olarak, Ankara Etlik Şehir Hastanesi Sağlık Turizmi Birimi, uluslararası hastalar için mükemmeliyet merkezi olmaya adanmıştır. İleri tıbbi tekniklerin, özel uzmanlığın ve hasta bakımına insan odaklı yaklaşımın birleşimiyle eşsiz sağlık hizmetleri sunmayı amaçlıyoruz. Taahhüdümüz, tıbbi tedavinin ötesine geçer; bireyleri daha sağlıklı ve daha tatmin edici bir yaşam sürdürmelerini desteklemeyi içerir."