Ankara Etlik Şehir Hastanemizde Nöromusküler Hastalıklar Birimi Açılışı Gerçekleştirildi
28 Ağustos 2023

Ankara İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, Ankara Etlik Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimimiz Doç. Dr. Bülent Güngörer ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimimiz Doç. Dr. Emre Adıgüzel’in katılımıyla, Etlik Şehir Hastanemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde Nöromusküler Hastalıklar Birimi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Ankara İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, kurdele kesiminde yaptığı konuşmada ‘‘Toplum sağlığına katkı sağlamak adına bu önemli adımı atmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum. Nöromusküler hastalıklar, bireylerin yaşam kalitesini olumsuz etkileyebilen ciddi sağlık sorunları arasında yer alıyor. Yeni birimimiz uzman kadrosu ve modern donanımıyla hastalarımıza en iyi şekilde hizmet sunmayı amaçlıyor. Sağlık alanındaki gelişmeleri takip ederek, hastalarımızın tedavi süreçlerini en iyi şekilde desteklemeye devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Nöromusküler Hastalıkları Birimi, bölgedeki hastaların tedavi ve rehabilitasyon süreçlerini daha etkin ve kaliteli bir şekilde yönlendirmeyi hedefliyor.

Modern tıbbi ekipmanlarla donatılmış olan birimimiz, uzman doktor ve sağlık personeli tarafından yönetilerek, hastaların sağlık durumlarını yakından takip etmeyi ve gerektiğinde özelleştirilmiş tedavi planları oluşturmayı amaçlıyor.

Açılışta, Etlik Kamu Hastaneleri Başkanımız Doç. Dr. Ramazan Kocaaslan, Bilkent Kamu Hastaneleri Başkanımız Doç. Dr. Eyüp Sarı, Etlik Şehir Hastanesi Çocuk Hastanesi başhekimimiz Doç. Dr. Ferit Kulalı ve Onkoloji Hastanesi başhekimimiz Prof. Dr. Lütfi Doğan, Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Başhekimimiz Doç.Dr.  Çağanay Soysal ve Nöromusküler Hastalıklar birim sorumlusu Prof.Dr. Deniz Yüksel de yer aldı.

Nöromusküler Hastalıklar Birimi Sayfası için tıklayınız...