İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası Sonucunda Hastanemize Yerleştirilen Sağlık Personellerinin İzleyeceği Yol
16 Ocak 2023

Hastanemize ataması yapılan Sağlık Personelleri, Hastanemiz Koordinatör Başhekimlik katında, personel biriminde Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi (ÇKYS)’de atama kararlarının yayımlandıklarını teyit ederek kuruma başlayış işlemlerini başlatırlar.

1. Başlayış yapacak personel https://yhgm.saglik.gov.tr/ adresinden KPSS–2022/11 Sözleşmeli Personel Göreve Başlama İşlemleri Hakkında Duyuru Göreve Başlamak İçin Gerekli Belgeler kısmında istenen belgeler tamamlanarak belirtilen tarihler arasında Hastanemiz Koordinatör Başhekimlik Personel birimine gelirler.

2. Personel biriminden doldurulması gereken evraklar alınır, aynı katta toplantı salonunda gerekli alanlar doldurulur ve onaylatılır. Personel Bilgi Formu ve CV doldurulur ve imzalanır

3. Personel Birimi ile aynı koridorda yer alan mutemetlik biriminde banka hesap işlemleri yapılır.

4. Belgelerini Personel Birimine teslim eden personeller, kendilerine bildirilen tarih, saat ve salonda hazır bulunurlar.

5. Toplantı salonunda yapılan görüşme sonrası göreve başlama formunu alan Sağlık Personelleri formda belirtilen birimlerle görüşerek gerekli imzaları tamamlayarak formu personel Birimine teslim ederler.

6.  Görev sahasına başlayış yaparlar.

7. Bir haftalık oryantasyon eğitimi ve sonrasında bir aylık klinik eğitimleri yapılacaktır.

NOT: Erkek Sağlık Personellerinin askerlik tescil evraklarını Özlük (Sicil) birimine teslim etmeleri gerekmektedir.