GENEL CERRAHİ

Klinikten Haberler

Genel Cerrahi Kliniğimizin, 2023-2024 Eğitim Yılı açılış töreni düzenlendi.
19 Eylül 2023 tarihinde idari binamızda gerçekleştirilen tören, Klinik Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Melih Akıncı’nın açılış konuşması ile başladı.
Eğitim yılı programının ilk dersini Türkmenistan uyruklu Asistan Doktorumuz Azad Hojamuradov, ilk asistan dersini ise en kıdemli genel cerrahi uzmanımız Prof.Dr. Hülagü Kargıcı anlattı.
Yoğun katılımın olduğu törende Genel Hastane Başhekimimiz Doç.Dr. Hikmet Erhan Güven, Prof. Duray Şeker, Doç.Dr. Gaye Ebru Şeker, Prof.Dr. İsmail Oskay Kaya, Prof.Dr. Mustafa Özsoy, Doç.Dr. Mehmet Eren Yüksel , Op.Dr. Baha Burak Konak, Op. Dr. Halil İbrahim Dural, Doç Dr.Gülay Özgehan, Doç.Dr. Alper Yavuz, Doç.Dr.Birkan Birben, Op.Dr.Gürkan Değirmencioğlu, Op.Dr. Yusuf Özer,  Doç.Dr. Hakan Güzel ve Prof. Dr. Ahmet Oğuz Hasdemir ve çok sayıda hastane çalışanımız katıldı.

genel1.jpeg

genel2.jpeg