Ulusal Kanser Haftası Farkındalık ve Bilgilendirme Günleri
01 Nisan 2024

Kanser, erken tanı ve uygun tedavi ile artık tüm dünyada önlenebilir bir hastalık olarak kabul edilmektedir. Bu nedenle bilinçlendirme, bilgilendirme ve farkındalık yaratmak amacı ile her yıl 1-7 Nisan tarihleri ülkemizde Ulusal Kanser Haftası olarak kabul edilmiştir.

Ulusal Kanser Haftası nedeniyle Ankara Etlik Şehir Hastanesi Onkoloji Hastanemizde Kanser Bilgilendirme ve Bilinçlendirme Etkinlikleri düzenlenecektir.
3-4 ve 5 Nisan tarihlerinde ana poliklinik girişinde açılacak olan stantlarımızda kanser tedavisi multidisipliner ekibimiz; hekimlerimiz, hemşirelerimiz, psikologlarımız, diyetisyenlerimiz, sosyal hizmet uzmanlarımız, manevi destek birimimiz ve eğitim birimimiz stantlarda hazır bulunacaktır.

3 Nisan Çarşamba günü saat 12.00’da açılışı yapılacak olan farkındalık stantlarımıza tüm halkımız davetlidir.

(Stantlarımız 3 gün boyunca saat 12.00-15.00 saatleri arasında açık olacaktır)

ulusal kanser