Hastanemizde Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Düzenlendi
26 Eylül 2023

Hastanemizde Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Düzenlendi

Ankara Etlik Şehir Hastanemiz, Konferans Merkezinde düzenlenen eğitim programı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması sonrasında, açılış konuşmalarını Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Ezgi Sarı, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zeynep Yılmaz ve Koordinatör Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz yaptı.

Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcımız Ezgi Sarı; ‘‘Etlik Şehir Hastanesi’nin ilk hazırlamış olduğu sertifikasyon programının verimli geçmesini diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Koordinatör Sağlık Hizmetleri Müdürümüz Zeynep Yılmaz yaptığı konuşmada; ‘‘Acil Servisler bütün hastanelerin kalbidir. Bu kalbin çalışmasında da siz meslektaşlarıma büyük roller düşmektedir.  İyi ve kaliteli bir hizmet sizlerin eğitimleriyle olmaktadır. Bizler de kurum olarak sizlerin hizmet içi, oryantasyon ve sertifika eğitim programlarına katkıda bulunuyoruz bu kursta emeği geçen bütün eğitimcilerime teşekkür ediyorum, kursiyerlerimize de mesleklerinde farkındalık oluşturacak bir eğitim diliyorum’’ şeklinde konuştu.

Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz ise konuşmasında; ‘‘Eğitimi çok önemsiyoruz, ülkenin en büyük hastanesi olmanın yanında ülkenin en büyükte eğitim kuruluşuyuz. Hepiniz özveriyle çalışıp büyük emekler veriyorsunuz, sertifika programlarıyla birlikte de mevcut bilgilerinizin güncellenmesi ve bu güncel bilgiler ışığında hastaya sağlık hizmeti sunmanız bizler için çok önemli, katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum verimli bir sertifika eğitim programı olmasını diliyorum’’ temennisinde bulundu.

Yoğun ilginin olduğu açılış programına, hastanemiz yöneticileri, sağlık çalışanları ve kursiyerler katıldılar.

• DSC_1218.JPG
  • DSC_1221.JPG