Hastanemizde, Dünya Sepsis Farkındalık Günü Eğitim Programı Düzenlendi
13 Eylül 2023

Ankara Etlik Şehir Hastanemiz, konferans merkezinde düzenlenen programın açılış konuşmasını Çocuk Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ferit Kulalı yaptı.
İki oturum şeklinde gerçekleştirilen programın ilk oturumunda; çocuklarda sepsis tanımı ve tanınması ile ilgili Çocuk Acil Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Nilden Tuygun sunum yaparken, Neonatoloji Kliniği hekimlerinden Uzm. Dr. Zehra Arslan yenidoğan sepsisi hakkında bilgiler verdi.

Çocuk Acil Kliniğinden Uzm. Dr. Orkun Aydın, Çocuk Yoğun Bakım Kliniğinden Prof. Dr. Zeynelabidin Öztürk, Uzm. Dr. Sultan Göncü ve Doç. Dr. Türkan Aydın Teke ikinci oturumda sunumlarını gerçekleştirdiler.

Eğitim programımıza; Çocuk Hastanesi yöneticileri ile sağlık personelleri katıldılar.