19 Ağustos 2023

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizde “Hayatın İçinden Rehabilitasyon” etkinliği düzenlendi.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Emre Adıgüzel etkinliğimizin açılış konuşmasında;  ''Bugün burada devlet ve millet olarak bir arada olabilmenin haklı gururunu Ankara Etlik Şehir Hastanesi ailesi olarak hep birlikte yaşıyoruz. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Koordinatör Başhekimliğimize, Etlik Halk Eğitim Merkez Müdürlüğüne ve bütün çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, güzel bir etkinlik olmasını diliyorum.'' şeklinde konuştu.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarının katılımıyla gerçekleşen etkinliğimiz; ikramlar eşliğinde hastalarımızın yaptıkları el sanatları eserleri sergisi, müzik dinletisi, masa tenisi maçları ve karate gösterisiyle tamamlandı.

“Hayatın İçinden Rehabilitasyon” etkinliğine Koordinatör Başhekim Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi İzzet Özgürlük, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekim Yardımcılarımız Dr. Nihat Ülgen, Uzm. Dr. Ayşegül Yaman, Koordinatör Destek Hizmetleri Müdürü Ferhat Öçal ve hastane yöneticileri ile hastanede tedavi gören hasta ve hasta yakınları katıldılar.

• DSC_2672.JPG
  • DSC_2610.JPG