Ankara Etlik Şehir Hastanemizde Aşure İkramı Yapıldı
17 Ağustos 2023

Ankara Etlik Şehir Hastanemiz Koordinatör Başhekimi Doç. Dr. Bülent Güngörer Muharrem Ayı münasebetiyle hastanemiz personellerine kendi elleriyle aşure ikram etti.
Aşure dağıtımı sırasında yaptığı konuşmada ''Birlik, beraberlik ve bereketin temsilcisi olan bu mübarek ayın başta tüm İslam alemi olmak üzere herkese mübarek olmasını diliyorum'' temennisinde bulundu.
Aşure ikramına; Koordinatör Başhekim Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi İzzet Özgürlük, Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, Uzm. Dr. Dursun Ali Sağlam, Uzm. Dr. Bekir Demirtaş, Uzm. Dr. İbrahim Yalçınkaya, Göğüs Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Çetin, Ortopedi Nöroloji Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Fırat ve hastanemiz yönetimi eşlik etti.