Ankara İl sağlık müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe ve Ankara Etlik Şehir Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Bülent Güngörer Geriatri (Yaşlı Sağlığı ve Hastalıkları) servisimizi gezerek bilgi aldı.
04 Ağustos 2023

Ankara İl sağlık müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe ve Ankara Etlik Şehir Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Bülent Güngörer Geriatri (Yaşlı Sağlığı ve Hastalıkları) servisimizi ziyaret ettiler.

Ankara İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, Koordinatör Başhekimimiz Doç. Dr. Bülent Güngörer, Koordinatör Başhekim Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi İzzet Özgürlük ve Onkoloji Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Lütfi Doğan ile beraber, Hastanemiz Geriatri (Yaşlı Sağlığı ve Hastalıkları)  Servisinde tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Geriatri Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Gözde Şengül Ayçiçek’ten servisle ilgili bilgi alan İl Sağlık müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe ‘’Evde sağlık hizmetimiz var ancak sağlıklı yaşam merkezlerimizde hastalıklardan bağımsız olarak hedefimiz yaşlılarımızın sağlıklı yaşlanmasıdır’’ açıklamalarda bulundu.
Geriatri servisimiz içerisinde; 22 servis yatağı, 5 uzman doktor, 9 hemşire, 3 Gerontolog ,2 Psikolog 1 Fizyoterapist, 2 Sosyal Hizmetler Uzmanı ve 1 Diyetisyen ile birlikte hizmet vermektedir.

Geriatri ve Cerrahi Onkoloji Servislerinde yatan hasta ve yakınlarıyla da bir araya gelen müdürümüz Muharrem ayı münasebetiyle hasta ve hasta yakınlarına diyetlerine uygun Aşure ikram ederek kendileriyle sohbet etti.

• DSC_1055.JPG
  • DSC_1093.JPG