Ankara Etlik Şehir Hastanemizde Pelvik Taban Rehabilitasyon Merkezi Açıldı
17 Mayıs 2023

Ankara Etlik Şehir Hastanemizde Pelvik Taban Rehabilitasyon Merkezi Açıldı.

Hastanemiz, Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi bünyesinde açılan Pelvik Taban Rehabilitasyon Merkezi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanı, Fizyoterapist ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları iş birliği ile hizmet verecek.
 Ayrıca merkez tarafından değerlendirilerek takibe alınan hasta gruplarına, ileri aşama fizik tedavi protokolleri ve grup terapileri planlanarak hastalığı kalıcı olarak iyileştirmek hedeflenmektedir.

Merkezin açılışına Hastanemiz Koordinatör Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. İbrahim Yalçınkaya, Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Çağanay Soysal, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Emre Adıgüzel, hastanemiz yöneticileri ve çalışanlarımız katıldılar.

• 1.jpeg
  • 2.jpeg