Hastanemizde Ebeler ve Hemşireler Günü Kutlandı
10 Mayıs 2023

Ankara Etlik Şehir Hastanemizde 5 Mayıs Ebeler Günü ve 12 Mayıs Hemşireler günü dolayısıyla ortak program düzenlendi.

Hastanemiz Konferans Merkezinde gerçekleşen kutlama programının açılış konuşmasını Hastanemiz Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zeynep Yılmaz yaparken günün anlamına binaen Hastanelerimizin Sağlık Bakım Müdürleri ise birer konuşma yaptılar.

Açılış konuşması akabinde Hastanemiz Koordinatör Başhekimi Doç. Dr. Bülent Güngörer ve Etlik Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Ramazan Kocaaslan selamlama konuşmalarını gerçekleştirdiler.

3 Oturum Şeklinde düzenlenen bilimsel program ile ebelik ve hemşirelik mesleği ve gelecekteki konumu konuşuldu. Pasta Kesimi ile devam eden programa Koordinatör Başhekim Yardımcılarımız, Hastanelerin Başhekimleri ve yöneticileri ile sağlık çakışanlarımız, ebe ve hemşireler yoğun katılım gösterdiler.