Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hastanemizde sağlık çalışanları ile iftarda bir araya geldi
11 Nisan 2023

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, sağlık çalışanlarıyla bir araya geldiği iftar programında yaptığı konuşmada, “Milyonlarca insanın hayatına mal olan koronavirüs salgınından dünyayla birlikte biz de olumsuz etkilendik. Sağlık ordumuzun cansiperane gayretleri ve vakitlice aldığımız tedbirler sayesinde salgın döneminde hiçbir vatandaşımızı çaresiz bırakmadık” dedi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Emine Erdoğan, Etlik Şehir Hastanemizde düzenlenen “Sağlık Çalışanlarıyla İftar Programı”na katıldı.
Programda yaptığı konuşmada, Ramazanın ülke, millet ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dileyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan “Ramazanın ruh dünyasını saran manevi iklimini hep beraber yaşamaya çalışıyoruz. Hemen her hanede kurulan iftar sofraları, sahurlar bu mübarek ayın nişanesi olarak bizleri birbirimize çok daha farklı bir şekilde bağlıyor. Bu sofralar, 85 milyonun birlik ve beraberliğinin şahididir” diye konuştu.
“Muhabbetten Muhammed oldu hasıl Muhammed’siz muhabbetten ne hasıl?” sözünü aktaran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip  Erdoğan, acı, tatlı, varlık ve yokluğun paylaşıldığı bu mübarek sofralar kurulduğu müddetçe yarınların da aydınlık olacağını dile getirdi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Erdoğan, “Rabbim ülkemizde bu sofraların eksikliğini göstermesin diyorum. İftar sofranızı bizimle paylaştığınız için her birinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Bugün sağlık teşkilatının hemen her kademesinde görev yapanlarla bir arada olduklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yöneticiler ve hekimlerin yanı sıra hemşireler, sağlık memurları, teknisyenler ve emekçilerle aynı gönül sofrasında bulunmanın sevincini yaşadıklarını söyleyerek, yurt içinde ve yurt dışında görev yapan tüm sağlık personeline selam gönderdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, vazife sırasında şehit düşenler başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm sağlık çalışanlarına Allah’tan rahmet dileyerek, “Sizlerin şahsında tüm sağlık çalışanlarımıza ülkemize ve aziz milletimize sundukları hizmetler dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin videosu için tıklayınız.

• cb1.jpeg
  • cb2.jpeg