Onkoloji Hastanemizde, Kanser Bilgilendirme Standı Açıldı
05 Nisan 2023

Ankara Etlik Şehir Hastanemizde 1-7 Nisan Kanser Farkındalık Haftası dolaysıyla etkinlikler devam ediyor.
Onkoloji Hastanemizde bilgilendirme amaçlı olarak kurulan standın açılışını Ankara İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, Koordinatör Başhekimimiz Doç. Dr. Bülent Güngörer ve Onkoloji Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Lütfi Doğan yaptı.
Kanser taramaları ve korunma yolları hakkında bilgilendirme yapılan stantları gezen İl Sağlık Müdürümüz ve Koordinatör Başhekimimiz, görevli sağlık çalışanlarımızdan, vatandaşlara sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı.
Stantta kanser bilgilendirmesi yapılırken, ayrıca Sosyal Hizmet Uzmanı, Diyetisyen, Psikolog ve Fizyoterapistlerde görev alıyor.
İl Sağlık Müdürümüze ziyaretinde; Etlik Kamu Hastaneleri Başkanı Doç. Dr. Ramazan Kocaaslan, Etlik Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Op. Dr. Umut Karslı da yer aldı.

• onkoloji-ziyaret-1.jpeg
  • onkoloji-ziyaret-2.jpeg