İl Sağlık Müdürümüz, Kronik Yara Bakım Merkezimizi Ziyaret Etti
04 Nisan 2023

İl Sağlık Müdürümüz, Kronik Yara Bakım Merkezimizi ziyaret etti.

Ankara İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, Koordinatör Başhekimimiz Doç. Dr. Bülent Güngörer ile beraber, Hastanemiz Kronik Yara Bakım Merkezinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kronik Yara Bakım Merkezinde tedavi gören depremzede bir hasta ile sohbet eden İl Sağlık Müdürümüz, daha sonra yara bakım merkezi ünitelerini gezerek Koordinatör Başhekimimiz Doç. Dr. Bülent Güngörer’den bilgi aldı.

Kronik yara bakım merkezimiz içerisinde; 18 servis yatağı, 6 yoğun bakım yatağı ve 2 ameliyathane yer alıyor.

İl Sağlık Müdürümüzün ziyaretinde; Etlik Kamu Hastaneleri Başkanımız Doç. Dr. Ramazan Kocaaslan ve Etlik Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcımız Op. Dr. Umut Karslı yer aldı.

il-saglik-muduru-1.jpeg

il-saglik-muduru-2.jpeg