Hastanemizde Depremden Etkilenen Çocuk Hastaya Multidisipliner Yaklaşım Programı Düzenlendi
27 Şubat 2023

Ankara Etlik Şehir Hastanemiz Çocuk Hastanesi tarafından düzenlenen programın açılış konuşmasını Hastanemiz Koordinatör Başhekimi Doç. Dr. Bülent Güngörer yaptı. Koordinatör Başhekim Doç. Dr. Güngörer yaptığı açılış konuşmasında bu eğitimlerin çok önemli olduğunu ancak böyle afetlerin tekrar yaşanmaması dileklerini ifade etti.

Hastanemiz, Çocuk Hastanesi tarafından düzenlenen Depremden Etkilenen Çocuk Hastaya Multidisipliner yaklaşım programına konuşmacı olarak Prof. Dr. Nilden Tuygun, Uzm. Dr. Zeynelabidin Öztürk, Doç. Dr. Evrim Kargın Çakıcı, Doç. Dr. Özgür Çağlar, Prof. Dr. Aslı Dönmez, Prof. Dr. Emel Örün, Uzm. Dr. Ayşegül Efe, Uzm. Dr. Evrim Duman, Uzm. Dr. Selçuk Tatar, Uzm. Dr. Özgün Kılıç, Prof. Dr. Ece Ünlü Akyüz, Dr. Shu. İpen İlknur Ünlü Katıldılar.