Emine Erdoğan Hanımefendi Hastanemizdeki Depremzede Çocukları Ziyaret Etti
10 Şubat 2023

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği illerden, Ankara Etlik Şehir Hastanemize getirilerek tedavi altına alınan 16 depremzede bebeği ziyaret etti.
Refakatçisi olmayan 0-1 yaş aralığındaki 16 bebeğin Hastanemize sevk edilmesinin hemen ardından hastaneye gelen Emine Erdoğan Hanımefendi, Koordinatör Başhekimimiz Doç. Dr. Bülent Güngörer ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ferit Kulalı'dan bebeklerin sağlık durumlarına ilişkin bilgi aldı. Emine Erdoğan, hastanede bebeklerle ilgilenen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının bakıcı anneleriyle de sohbet etti.

Koordinatör Başhekimimiz Doç. Dr. Bülent Güngörer, depremzede bebeklerin sağlık durumlarına ilişkin yaptığı açıklamada, bugün Kahramanmaraş'tan 16 yenidoğan bebeğin getirildiğini söyledi.

Koordinatör Başhekimimiz Doç. Dr. Bülent Güngörer, "6 günlük ile 2 aylık arasında değişen yaş gurubundaki bebeklerin ilk muayeneleri yapıldı, herhangi bir sıkıntıları yok. Takip amaçlı yenidoğanları, özellikle prematüre olanları yenidoğan yoğun bakımımıza alıp bir süre takip etmeyi düşünüyoruz" dedi.

• emine erdoğan 1.jpeg
  • emine erdoğan 3.jpeg