Ankara Etlik Şehir Hastanemizde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği gerçekleştirildi.
05 Aralık 2022

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Konferans salonunda gerçekleşen programın açılış konuşmasını Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Emre Adıgüzel yaparken, Hastanemiz Koordinatör Başhekimi Doç. Dr. Bülent Güngörer ve İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe selamlama konuşmasını yaptılar.

Gazi Emre Doğan’ın günün önemine binaen yapmış olduğu duygusal konuşma sonrası İl Sağlık Müdürümüz Ali Niyazi Kurtcebe gazimize çiçek takdim ettiler. Solist Elanur Türkan ve Gitarist Bünyamin Çevik’in müzik dinletisi ile program sona erdi.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi ve hastane yöneticileri hastanede yatan hastaları ziyaret ederek tedavi süreçleri ile bilgiler alıp, hastalar ile sohbet ettiler.

Ampute Milli Takım oyuncularından Okan Şahiner ve Muhittin Kurt’un da katıldığı etkinliğe Koordinatör Başhekim Yardımcımız Afşin Emre Kayıpmaz ve hastanemiz yöneticileri katıldılar.

• WhatsApp Image 2022-12-03 at 15.21.48 (1).jpeg
  • WhatsApp Image 2022-12-03 at 15.21.48.jpeg