Hastanemizde Afetlerde Hastane İşleyişi ve Adli Süreçler Eğitimi Düzenlendi
13 Haziran 2024

Hastanemizde Afetlerde Hastane İşleyişi ve Adli Süreçler Eğitimi Düzenlendi

Hastanemiz ve İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanlığı iş birliği ile Hastanemizde Afetlerde Hastane İşleyişi ve Adli Süreçler Eğitimi düzenlendi. Bilkent ve Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığına bağlı hastanelerin Hastane Afet ve Acil Durum Planı (HAP) Temsilcilerinin katıldığı ve iki oturumda gerçekleşen eğitimi hastanemizden Adli Tıp Uzmanı Uzm. Dr. Okan Kılınç ve Genel Hastane HAP çalışanı Hemşire Nazik Demir verdi.

Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Fatma Duran'ın da katılım sağladığı eğitimde Afetlerde ve olağan üstü durumlarda hastanelerde ölü yönetimi, kayıpların yönetimi ve adli süreçler anlatıldı. Uzm. Dr. Duran eğitim sonrası yaptığı konuşmada; eğitimin düzenlenmesinde emeği geçen personelimize ve hastanemize teşekkürlerini iletirken, bu eğitimin bir modül haline getirilerek devamının sağlanacağını belirtti.

• Hastanemizde Afetlerde Hastane İşleyişi ve Adli Süreçler Eğitimi Düzenlendi