Azerbaycan Heyeti Hastanemizi Ziyaret Etti
11 Haziran 2024

Azerbaycan Heyeti Hastanemizi Ziyaret Etti

Ankara Üniversitesi ve TİKA iş birliğiyle bu yıl dördüncüsü düzenlenen Azerbaycan Hastane Yöneticilerine yönelik “Hastane Yönetimi Eğitimi” kapsamında, Azerbaycan heyeti hastanemizi ziyaret etti.

Ziyarette Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. İsmail Ağırbaş, Prof. Dr. Afsun Ezel Esatoğlu, Prof. Dr. Ece Uğurluoğlu Aldoğan, Doç. Dr. Mehtap Çakmak Barsbay Dr. Ögr. Üyesi Nurettin Öner de hazır bulundu.

Misafir heyete, Koordinatör Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz Hastanemiz hakkında önemli bilgilerin bulunduğu ayrıntılı bir sunum yaptı. Hastanemiz hakkında merak edilen soruları da cevaplayan Prof. Dr. Kayıpmaz’a Azerbaycan Heyeti Başkanı Musa Abbasov tarafından hediye takdim edildi.

Hastanemizin birçok alanını gezen Azerbaycan Heyeti kendilerine gösterilen ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini ileterek hastanemizden ayrıldı.

• Azerbaycan Heyeti Hastanemizi Ziyaret Etti