Hastanemizde Dünya MS Günü Etkinliği Düzenlendi
30 Mayıs 2024

Hastanemizde Dünya MS Günü Etkinliği Düzenlendi

Dünya MS Günü Etkinliği

30 Mayıs Dünya Multipl Skleroz (MS) Günü kapsamında farkındalık oluşturmak için Hastanemizde düzenlenen programın açılış konuşmalarını; Ortopedi- Nöroloji Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Mustafa Öztürk yaptı.

Programda; Hastanemiz Nöroloji Uzmanları; Prof. Dr. Funda Uysal Tan tarafından, “MS Belirtileri ve Tanı Yöntemleri”, Prof. Dr. Fatma Kurtuluş Aydın tarafından, “MS Tipleri ve Hastalığın Seyri”, Prof. Dr. H. Hayat Güven tarafından, “MS’de Tedavi Yaklaşımı” ve Doç. Dr. Bülent Güven tarafından da, “MS Hastalarında Gebelik ve Emzirme” konuları anlatıldı.

Nöroloji Kliniği Asistan Dr. Sümeyye Merve Özdemir tarafından sunulan yan flüt dinletisi sonrasında katılımcılar ve konuşmacılar arasında gerçekleşen soru- cevap bölümü ve toplu fotoğraf çekimi ile program son buldu.

• Dünya MS Günü Etkinliği