Hastanemizde Tirokurs’ un 29’ uncusu Düzenlendi
28 Mayıs 2024

Hastanemizde Tirokurs’ un 29’ uncusu Düzenlendi

Hastanemizde Tirokurs un 29 uncusu Düzenlendi

25 Mayıs Dünya Tiroid Günü kapsamında Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği Tiroid Bilimsel Çalışma Grubu ve Hastanemiz işbirliği ile düzenlenen ve sürekli eğitim faaliyetlerinden olan Tirokurs’ un 29’ uncusu gerçekleşti.
Hastanemiz Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kliniği’nden Prof. Dr. Erman Çakal, Prof. Dr. Mustafa Özbek, Prof. Dr. Bekir Uçan, Doç. Dr. Muhammed Kızılgül, Doç. Dr. İlknur Öztürk Ünsal ve Doç. Dr. Sema Hepşen ile İç Hastalıkları Kliniğinden Doç. Dr. Emin Gemcioğlu’ nun tiroid hastalıklarının tedavi ve yönetimleri ile ilgili bilimsel sunumları ile katkılarını paylaştığı toplantıya endokrinoloji, iç hastalıkları ve aile hekimliği uzman ve asistan hekimleri yoğun katılım gösterdi.
Kursa Ankara, Hacettepe ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakülteleri Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı’ndan Prof. Dr. Demet Çorapcıoğlu, Prof. Dr. Sevim Güllü, Prof. Dr. Rıfat Emral, Prof. Dr. Mustafa Şahin, Prof. Dr. Alper Gürlek, Prof. Dr. Oya Topaloğlu, Prof. Dr. Volkan Genç ve Doç. Dr. Asena Gökçay Canpolat katıldı.

• Hastanemizde Tirokurs un 29 uncusu Düzenlendi
  • endokrin