Kardiyoloji Kliniğimiz 31. Ulusal Uygulamalı Girişimsel Kardiyoloji Kongresinde Hastanemizi Gururlandırdı
28 Mayıs 2024

31. Ulusal Uygulamalı Girişimsel Kardiyoloji Kongresi

Hastanemiz Kardiyoloji Kliniği; 26-29 Nisan tarihleri arasında Antalya’ da düzenlenen ve ulusal olarak alanındaki en prestijli kongre olan 31. Ulusal Uygulamalı Girişimsel Kardiyoloji Kongresinde ödül için yarışan bildiriler arasında en çok bildiriye sahip merkez oldu.

Bu büyük Kongrede Hastanemizde görevli Kardiyoloji Asistanlarından Dr. Hatice Feyza Dilek ‘Snare technique for a TAVI case in a difficult anatomy with calcified aortic arc’ adlı sözlü bildirisi ile birincilik ödülüne layık görülürken; Dr. Fatmanur Oğuz’da ‘Subklavyen çalma sendromu kaynaklı anginası olan ve LIMA-LAD kullanılan bypasslı hastada sağ ve sol radial arter aracılığıyla total subklavyen artere başarılı girişim’ adlı sözlü bildirisi ile ikincilik ödülüne layık görüldü.

Ayrıca Dr. Hatice Feyza Dilek’ in bildirisi Avrupa’ nın Girişimsel Kardiyoloji açısından en prestijli kongresi olan 14-17 Mayıs tarihleri arasında Paris’ te düzenlenen ‘EuroPCR 2024’ te kendisi tarafından sözlü bildiri olarak sunuldu.

Bu anlamlı gururu Hastanemiz adına bizlere yaşatan başta ödül alan asistan hekimlerimiz olmak üzere; Kardiyoloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Hatice Tolunay, İdari Sorumlusu Prof. Dr. Mustafa Mücahit Balcı ve tüm klinik çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

kardiyoloji kongresi

Kardiyoloji