Hastanemizde Dünya Şizofreni Farkındalık Günü Paneli Düzenlendi
24 Mayıs 2024

Hastanemizde Dünya Şizofreni Farkındalık Günü Paneli Düzenlendi

Dünya Şizofreni Farkındalık Günü

24 Mayıs Dünya Şizofreni Günü kapsamında düzenlenen ve Koordinatör Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Rıfat Bozkuş ve Psikiyatri Uzmanı Doç. Dr. Yasir Şafak tarafından açılış konuşması yapılan panel, Hastanemiz Konferans Merkezinde gerçekleşti.

Moderatörlüğünü Uzm. Dr. Ayşe Gökçen Gündoğmuş’ un yaptığı panelde; Uzm. Dr. Gülsüm Yılmaz tarafından “Şizofreni: Belirtiler, Teşhis ve Tedavi”, Psikolog Ayşegül Dağdeviren tarafından “Şizofrenide Stigma: Gerçekler ve Yanlış Algılar” ve Hemşire İlknur Ak tarafından da “Şizofrenide Rehabilitasyon: Zorluklar ve Destek Yolları” anlatıldı.

Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zeynep Yılmaz’ın da katıldığı program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

• Dünya Şizofreni Farkındalık Günü