23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çocuk Hastanemizde Düzenlenen Etkinliklerle Kutlandı
24 Nisan 2024

22 Nisan’da çocuklar için düzenlenen etkinliklere Ankara İl Sağlık Müdürü Ali Niyazi KURTCEBE, Koordinatör Başhekim Doç. Dr. Bülent GÜNGÖRER, Çocuk Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ferit KULALI, hastane yöneticileri, sağlık çalışanları ve çocuklar katıldı.

Bubble show gösterisi ve pasta kesimi ile başlayan etkinlikte, palyaço gösterisi, oyun parkuru ve yüz boyama etkinliği gün boyu devam etti.

Konferans Merkezimizde saat 18.30’da ‘’Hayrimatör’’ sinema gösterimi yapıldı. Patlamış mısır ve ikramlıkların dağıtıldığı etkinliğin sonunda Ankara Enduro Motosiklet Kulübü hastane etrafında kortej düzenledi.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizde de tedavi gören çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuk şenliği düzenlendi.

Düzenlenen Şenliğe Koordinatör Başhekim Doç. Dr. Bülent GÜNGÖRER ailesiyle birlikte katıldı. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekim Vekili Uzm. Dr. Ayşegül YAMAN, Başhekim Yardımcısı Dr. Nihat ÜLGEN, hastane yöneticileri ve sağlık çalışanları katıldı.

Hastanemizde düzenlenen şenliğe tedavi gören 2 yaş ile 17 yaş arasındaki 23 çocuk ve aileleri katıldı. Çocuklar için kukla gösterisi, okçuluk oyunu ve bando takımı müzik dinletisi gerçekleştirildi. Ellerinde Türk bayraklarıyla bayram coşkusu yaşayan çocuklar için daha sonra pasta kesildi ve oyuncaklar dağıtıldı.

Hastanemizde tedavi gören çocuklar için Gökhan TEPE ve değerli eşi Aylin TEPE muhteşem bir müzik ziyafeti sundu.

Söylenen şarkılara eşlik eden çocuklar ve aileleri eğlenceli dakikalar geçirdi. Konser bitiminde çocuklarla birlikte pasta kesen TEPE çifti, alkışlarla uğurlandı.

• 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı