Hastanemiz Uzman Başdiyetisyeni Fatma Yasemin ALTUNAY KUŞÇU, Ramazan sonrası yapılacak ilk kahvaltıda nelere dikkat etmemiz gerektiğini anlattı.
11 Nisan 2024

Kızartma ve hamur işlerinden uzak durulmasına dikkat çeken KUŞÇU; ilk gün hafif bir kahvaltı ile güne başlamanın uygun olacağını, sofralarımızda yumurta, yeşil yapraklı sebzeler, peynir ve zeytin gibi kahvaltılıklara yer vermemiz gerektiğini belirtti.

KUŞÇU, “Sağlıklı bir bayram geçirmek için az yağlı ve sağlıklı gıdaları tercih etmeli, mümkünse yiyeceklerimizi haşlama, ızgara ya da fırında pişirme yöntemleriyle hazırlamalıyız” dedi.