Hastanemiz Konferans Salonunda ‘’Acil Servislerde Etkili İletişim’’ Eğitimi Verildi
02 Nisan 2024

Acil Servislerde Etkili İletişim Eğitimi

Hastanemiz Konferans Salonunda Yetişkin Acil Servis hekim ve çalışanlarına Psikiyatri Kliniği tarafından etkili iletişim eğitimi verildi.

Hastanemiz Koordinatör Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Afşin Emre KAYIPMAZ’ın da katıldığı programda açılış konuşmasını Psikiyatri Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Kadir ÖZDEL gerçekleştirdi.

Psikolog Şebnem TÜRKMEN tarafından ‘’Temel İletişim Becerileri’’, Uzm. Hemşire Sevgi KESKİN tarafından ‘’Hasta Sağlık Personeli İletişimi’’ ve Doç. Dr. Yasir ŞAFAK tarafından da ‘’Zorlayıcı Hasta Davranışlarında İletişim’’ konuları anlatıldı.

Psikiyatri Kliniği tarafından hastanemiz genelinde 7 incisi düzenlenen programa, Acil Servis çalışanları ağırlıkta olmak üzere yoğun bir katılım sağlandı.

• Acil Servislerde Etkili İletişim Eğitimi