Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
25 Mart 2024

Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Etlik Şehir Hastanesi tarafından ikincisi düzenlenen kursumuz 19 Şubat - 22 Mart tarihleri arasında gerçekleşti.

Eğitimler, 2 hafta teorik 3 hafta klinik olmak üzere 5 haftada tamamlandı. Kursumuzda alanında uzman 34 eğitimcimiz görev aldı. Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Ordu, Antalya, Gaziantep, İzmir ve Manisa illerinden toplam 22 hemşire katıldı.

Eğitim sonrası yapılan sınavları başarı ile tamamlayan kursiyerlerimize 5 yıl geçerliliği olan sertifikaları törenle teslim edildi.

Programın kapanış konuşmasını çocuk hastanesi başhekim yardımcısı Dr. Fatih MISIRLIOĞLU, Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zeynep YILMAZ  ve Kadın Doğum Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emel ÇALDIR yaptı.

MISIRLIOĞLU  konuşmasında, hastanemizde  sertifikalı eğitimlere verilen önemi vurgulayarak, aldıkları eğitimin  kursiyerlerimizin çalışma hayatında çok faydalı olacağını belirtti.

YILMAZ ise, hemşirelikte mesleki eğitimlerin önemi ve ve bu eğitimlerin çalışma hayatına katkılarına dikkat çekti.

Programa ayrıca Çocuk Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Arzu TOPRAK, Yenidoğan Kliniği İdari Sorumlusu Doç. Dr. Sumru KAVURT, kurs eğitimcilerimiz ve hastane çalışanları katıldı.

• Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı