Hastanemizde “Geleneksel Kansere Dair Her Şey” Etkinliğinin Sekizincisi Düzenlendi
04 Mart 2024

Ankara Etlik Şehir Hastanemiz Onkoloji Hastanesinin organize ettiği  “Geleneksel Kansere Dair Her Şey” etkinliğinin sekizincisi düzenlendi.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Onkoloji Hastanesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen "Kansere Dair Her Şey" etkinliğinin sekizincisi büyük bir katılımla gerçekleşti.

Hastanemiz Konferans Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlik, 1-31 Mart tarihleri arasında kutlanan Kolorektal Farkındalık Ayı'na özel olarak düzenlendi. Salona kurulan özel kolon maketiyle dikkat çeken etkinlik, katılımcıları kolorektal kanser konusunda bilgilendirme ve farkındalık oluşturma amacını taşıdı.

Onkoloji Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Lütfi DOĞAN'ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, kolorektal kanser taramasının önemini ve gerekliliğini vurguladı. Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Toygar SARI'nın moderatörlüğünde gerçekleşen programda, alanında uzman konuşmacılar katılımcılarla buluştu.

Programda konuşmacılar arasında Aile Hekimi Prof. Dr. Cenk AYPAK, Cerrahi Onkoloji Kliniği’nden Doç. Dr. Bülent AKSEL, Tıbbi Onkoloji Kliniği’nden Doç. Dr. Gökçen İnanç İMAMOĞLU ve Radyasyon Onkoloji Kliniği’nden Uzm. Dr. Fatih ÖZCAN yer aldı. Katılımcılara kolorektal kanserin teşhis ve tedavi yöntemleri hakkında detaylı bilgiler aktarıldı ve kolonoskopi gibi önleyici tarama yöntemlerinin önemi vurgulandı.

Program, katılımcıların interaktif soru-cevap oturumuyla devam etti ve Kolorektal Kanser Farkındalık Ayını vurgulamak amacıyla hazırlanan stantlar gezildi. Etkinlik, katılımcılarla birlikte yapılan toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

• Hastanemizde Geleneksel Kansere Dair Her şey Etkinliğinin Sekizincisi Düzenlendi.