26 Aralık 2023

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastaneleri Cerrahi Toplantılarının 2.’ si Etlik Şehir Hastanemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Genel Cerrahi Kliniklerinin öğretim üyeleri, eğitim görevlileri, uzmanları ve asistanlarının yoğun katılım gösterdiği toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşımız ile başladı.
Koordinatör Başhekimimiz Doç. Dr. Bülent GÜNGÖRER, Bilkent Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet SUREL ve Genel Cerrahi Klinik Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Melih AKINCI açılış konuşmalarını yaptılar.
Sonrasında S.B.Ü Rektör Yardımcısı ve Gülhane Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Ali GÜLÇELİK ve Genel Cerrahi Klinik Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Melih AKINCI moderatörlüğünde, hastanemiz Genel Cerrahi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa ÖZSOY, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Abuzer DİRİCAN ve Prof. Dr. Bülent ÜNAL sunumlarını gerçekleştirdiler.
Toplantıya katılan asistanlar arasından Koordinatör Başhekimimizce yapılan çekiliş ile bir Yan Dal Asistan Hekimi 23. Ulusal Cerrahi Kongresi’ ne katılım hakkı kazandı.
Toplantı sonrasında salonda dışında yapılan ikramlar sırasında, diğer hastanelerden gelen asistanlar, uzmanlar ve eğitim görevlilerinin sıcak sohbeti dikkat çekti. Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

• Ankara Eğitim ve Araştırma Hastaneleri Cerrahi Toplantılarının 2. si Etlik Şehir Hastanemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.