1,5 yıl sonra Robotik Rehabilitasyon ile ilk adımlarını Ankara Etlik Şehir Hastanemizde attı
25 Aralık 2023

Çatıdan düşerek omurilik felci geçiren Osman MERMERKAYA 1,5 yıl sonra Ankara Etlik Şehir Hastanemizde Robotik Rehabilitasyon tedavisiyle ayağa kalkıp, ilk adımlarını attı.
Ankara Etlik Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Robotik Rehabilitasyon Klinik Sorumlumuz Doç. Dr. Aslıhan UZUNKULAOĞLU, son yıllarda nörolojik rehabilitasyonlarda robotların önemli ölçüde özellik kazandığını söyleyerek, "Hastanemizde robot destekli yürüyüş ve terapi destekli cihazlarımız ile çok sayıda hastayı tedavi ettiklerini belirtti.