Hastanemizde Ameliyathane Hemşireliği Sertifika Programı Düzenlendi
21 Aralık 2023

Hastanemizde Ameliyathane Hemşireliği Sertifika Programı düzenlendi.

Genel Hastane Organizasyonunda Konferans Merkezimizde gerçekleştirilen sertifika programının açılış konuşmasını Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zeynep YILMAZ yaptı.

Zeynep YILMAZ konuşmasında ‘1.sini gerçekleştirdiğimiz Ameliyathane Hemşireliği Sertifika programımızın amacı meslekte farkındalık oluşturmak. Etlik Şehir Hastanesi olarak önceliğimiz doğru bilgi ile eğitimin doğru kişilerce verilmesi ve başarılı bir eğitim süreci geçirilmesini sağlamak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, kursiyer hemşirelerimize başarılı bir eğitim süreci diliyorum.’ İfadelerini kullandı.

Programın tanıtım sunumunu Sertifika Program Sorumlusu ve Genel Hastane Eğitim Birimi Uzman Hemşiresi Özge RÜZGAR yaptı.

18 Aralık 2023-17 Ocak 2024 tarihleri arasında 5 hafta sürecek eğitim programı, teorik ve uygulamalı olarak yapılacak ve kurs bitiminde başarılı olan hemşirelere sertifikaları verilecek.

Programa Genel Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Azize AFACAN, Onkoloji Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Filiz BOZDEVECİ, Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Saime BAYGELDİ, hastane idarecileri ve kursiyer hemşireler katıldı.

• Hastanemizde Ameliyathane Hemşireliği Sertifika Programı düzenlendi.