Hastanemizde 1. Acil Bakım Hemşireliği Sempozyumu Düzenlendi
08 Aralık 2023

Hastanemizde 1. Acil Bakım Hemşireliği Sempozyumu Düzenlendi.

Hastanemiz Konferans Merkezinde düzenlenen sempozyumun açılış konuşmalarını Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Zeynep YILMAZ ve Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Afşin Emre KAYIPMAZ yaptı.

Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Zeynep YILMAZ Acil Sağlık Hizmetlerine verdiği öneme vurgu yaparak ekibin donanımlı ve eğitimli olmasının hizmete de yansıdığının altını çizdi.
Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Afşin Emre KAYIPMAZ ise, Acil Sağlık Hizmetlerinde, Etlik Şehir Hastanesi Ailesi olarak görevimize başladığımız ilk günden bugüne büyük ivme kazandığımıza ve ülkenin en yüksek sayıda nitelikli hasta kabul eden sağlık kuruluşu haline geldiğimize dikkat çekerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Üç oturum şeklinde gerçekleşen Acil Bakım Hemşireliği Sempozyumunun ilk oturum Başkanlığını, Acil Kliniği İdari Sorumlumuz Doç. Dr. Ahmet Burak ERDEM ve Dr. Öğr. Üyesi Dercan GENÇBAŞ yaptı. Acil servislerde süreç yönetimi hakkında bilgiler verildi.
İkinci oturumun Başkanlığını, Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Afşin Emre KAYIPMAZ ve Dr. Öğr. Üyesi Gamze ACAVUT yaptı. Savaş, Deprem ve Doğal Afetlerde Multitravma Yönetiminin öneminden bahsedildi.
Üçüncü oturumu Başkanlığın ise, Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Zeynep YILMAZ ve Doç. Dr. Gülay YAZICI gerçekleştirdi. Güncel ve modern alt yapıya sahip olmanın acil servisler için önemine dikkat çekildi.

Program sonunda konuşmacılara ve oturum başkanlarına teşekkür belgesi takdim edildi.
Acil Bakım Hemşireliği Sempozyumuna Hastane yöneticilerimiz, sağlık çalışanlarımız katıldılar.

• Hastanemizde 1. Acil Bakım Hemşireliği Sempozyumu Düzenlendi