Ankara Etlik Şehir Hastanemizde ‘‘5 Aralık Dünya Mühendisler Günü’’ Kutlandı
05 Aralık 2023

Ankara Etlik Şehir Hastanemizde ‘‘5 Aralık Dünya Mühendisler Günü’’ Kutlandı.

Hastanemiz Konferans Merkezinde düzenlenen etkinliğimizin açılış konuşmasını Koordinatör Teknik Hizmetler Müdürümüz Bekir DOLAKSIZ yaptı.

Koordinatör Teknik Hizmetler Müdürümüz Bekir DOLAKSIZ konuşmasında ‘‘Hastanemizde geçirdiğimiz bir sene içerisinde çalışıp bugünlere gelmemizde emeği geçen bütün Mühendislerimizin Mühendisler Gününü kutluyorum. Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışır bir şekilde sağlık hizmeti veren örnek bir hastane olabilmemiz için daha çok çalışacağız. Etkinliği bizler için hazırlayan Koordinatör Başhekimliğimize teşekkür ediyorum’’ İfadelerini kullandı.

5 Aralık Dünya Mühendisler Günü Etkinliğimize;  Koordinatör Teknik Hizmetler Müdürümüz Bekir DOLAKSIZ, Koordinatör Destek Hizmetleri Müdürümüz Ferhat ÖÇAL, Ortopedi Nöroloji Hastanesi Teknik Hizmetler Müdürümüz Hasan YILMAZ , Genel Hastane Teknik Hizmetler Müdürümüz Tuğba ÖZTÜRK ÖZKAN, Göğüs Kalp ve Damar Hastanesi Teknik Hizmetler Müdürümüz Bülent TOPOĞLU, Çocuk Hastanesi Teknik Hizmetler Müdürümüz Tolga ERDOĞAN, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Teknik Hizmetler Müdürümüz Yiğit ÖZYURT, Onkoloji Hastanesi Teknik Hizmetler Müdürümüz Muhammet Bahadır PEKTAŞ,  Hastane idarecilerimiz ve mühendislerimiz katıldılar.

Pasta ve İkramlar eşliğinde etkinliğimiz sona erdi.

• 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü