Ankara Etlik Şehir Hastanesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kliniğimize En İyi Genç Araştırıcı ve Sözel Bildiri Birincilik Ödülü
05 Aralık 2023

En İyi Genç Araştırıcı ve Sözel Bildiri Birincilik Ödülü

Hastanemiz Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kliniği Hekimlerimizden Doç. Dr. Sema HEPŞEN Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği tarafından verilen ‘‘2023 yılı En İyi Genç Araştırıcı Ödülü’’ almaya hak kazanmıştır.

Doç. Dr. Sema HEPŞEN ayrıca aynı kongrede "Metabolik Olarak Sağlıklı Olan ve Olmayan Obez Hastalarda 1 mg Deksametazon Supresyon Testi ile Yapılan Cushing Sendromu Tarama Sonuçlarının Değerlendirilmesi” başlıklı çalışmasıyla da hastanemiz Endokrinoloji ve Metabolizma Kliniğine en iyi Sözel Bildiri Birincilik Ödülünü kazandırmıştır.

Doç. Dr. Sema HEPŞEN’e ‘2023 Yılı En İyi Genç Araştırıcı Ödülü’nü ve En İyi Sözel Bildiri Birincilik Ödülünü ENDOKURS’da Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği Başkanı takdim etmiştir.

Hastanemiz Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Erman ÇAKAL ve Doç. Dr. Sema HEPŞEN ödüllerini sunmak için Koordinatör Başhekimimiz Doç. Dr. Bülent GÜNGÖRER ve Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Afşin Emre KAYIPMAZ’ı ziyaret ettiler.

En İyi Genç Araştırıcı ve Sözel Bildiri Birincilik Ödülü