Hastanemizde Dünya Engelliler Günü Farkındalık Programı Düzenlendi
05 Aralık 2023

Hastanemizde Dünya Engelliler Günü Farkındalık Programı düzenlendi.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemiz Konferans Merkezinde düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Programımız Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Ece ÜNLÜ AKYÜZ, Başhekim V. Uzm. Dr. Ayşegül YAMAN ve Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Afşin Emre KAYIPMAZ ’ın açılış konuşmalarıyla başladı.

Prof. Dr. Ece ÜNLÜ AKYÜZ konuşmasında, “Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi olarak ekibimizle birlikte el ele verip hastalarımızın durumlarını en iyi seviyeye getirmek için çabalıyoruz, ekibime özveriyle çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum hepiniz hoş geldiniz’’ ifadelerini kullandı.

Uzm. Dr. Ayşegül YAMAN konuşmasında, ‘‘Hastanemizde tedavi gören hastaların yaşam kalitelerini artırmak ve yaşama katılımlarını sağlamak en büyük amacımız, bu sebeple farkındalık oluşturmak için düzenlediğimiz programımız da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Doç. Dr. Afşin Emre KAYIPMAZ ise, Her birimizin bir gün özel gereksinime ihtiyaç duyan birey olma riski taşımakta olduğumuzun altını çizerek, özel gereksinime ihtiyaç duyan bireylerin sosyal ve günlük hayatlarında onlara yardım etmemiz gerektiğinin altını çizdi.

Etkinliğimiz pasta kesimi, Folklor, Zeybek ve müzik dinletisiyle sona erdi.

Dünya Engelliler Günü Farkındalık Programımıza; Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekim Yardımcımız Dr. Nihat ÜLGEN, Çocuk Hastanesi Başhekimimiz Doç. Dr. Ferit KULALI, Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Başhekimimiz Doç. Dr. Çağanay SOYSAL, Hastane idarecilerimiz, sağlık çalışanlarımız, hasta ve hasta yakılarımız katıldılar.

• engelliler-günü