Ankara Etlik Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanemize Bildiri Ödülü
30 Kasım 2023

web.JPG

Kadın  Hastalıkları ve Doğum Hastanemizde hizmet vermeye başlayan Pelvik Taban Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde yapılan çalışmalarla ilgili bildiri 24-26 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşen 10. Uluslararası Pelviperineoloji Kongresinde (10th International Pelviperineology Congress) ' Evaluation of Constipation Severity Scales of Women with Pelvic Organ Prolapse Who Apply to Our Pelvic Floor Rehabilitation Center: Tertiary Center Experience (Pelvik Taban Rehabilitasyon Merkezimize Başvuran Pelvik Organ Prolapsusu Olan Kadınların Konstipasyon Şiddet Skalalarının Değerlendirilmesi: Tersiyer Merkez Deneyimi)' isimli sözel bildiri ikincilik ödülüne layık görüldü.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Başhekim Yardımcımız ve Pelvik Taban Rehabilitasyon Merkezi sorumlu hekimimiz Doç. Dr. Gülin Feykan YEĞİN, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim ve İdari sorumlumuz Prof. Dr. Hüseyin Levent KESKİN, hekimlerimiz; , Asistan Dr. Furkan Batuk, Asistan Dr. Yağmur SÜLÇE, Op. Dr. Özge ŞEFİK ve Op. Dr. Tuğba KOLOMUÇ GAYRETLİ tarafından yapılan bildirinin ödülünü Promotion Director of International Neurourology Society Dr. Mehri MEHRAD takdim etti.

web2.jpeg