Hastanemizde Rehabilitasyon Hemşireliği Eğitimi Verildi
28 Kasım 2023

Hastanemizde Rehabilitasyon Hemşireliği Eğitimi verildi.
16 saatlik eğitim Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Eğitim Salonunda gerçekleştirildi.
Açılış konuşmalarını Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Özden TAŞDEMİR ve Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Ayşegül YAMAN yaptılar. Konuşmalarında deneyimli eğitimcilerimizin katkılarıyla, eğitim sonrası hemşirelerimizin bilgi ve beceri kazanmasının amaçlandığı, uygulanan tedavilerle hastaların yaşam kalitesinin artırılarak bağımsızlıklarını kazanmalarının hedeflendiği vurgulandı.
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Eğitim ve İdari Birim Sorumlusu Prof. Dr. Ece Ünlü AKYÜZ ise sunumunda rehabilitasyonun aktif bir süreç olduğunu belirterek tedavinin amacı ve süreci hakkında açıklayıcı bilgilerde bulundu.
Verimli geçen eğitim sonrası hemşirelerimize Katılım Belgeleri verildi.
Eğitim Programına başta Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Başhekim Yardımcımız Dr. Nihat ÜLGEN olmak üzere hastane idarecileri ve rehabilitasyon hemşireleri katıldılar.

• 1.JPG
  • 2.JPG