Hastanemiz Konferans Merkezinde Dünya Radyoloji Günü Etkinliği Düzenlendi
08 Kasım 2023

Ankara Etlik Şehir Hastanemiz Konferans Merkezinde gerçekleştirilen 8 Kasım Dünya Radyoloji Günü Etkinliğimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından açılış konuşmalarıyla başladı.

Radyoloji Kliniği İdari Sorumlusu Doç. Dr. Rasime Pelin KAVAK konuşmasında hastanemizin modern alt yapısıyla ve deneyimli ekibiyle uluslararası sağlık standartlarını benimseyen saygın bir referans merkezi olma yolunda ilerlediğini belirterek Dünya Radyoloji günümüzü kutladı.

Koordinatör Başhekim Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi  İzzet ÖZGÜRLÜK konuşmasında ‘Hastanemizin birinci yılında donanımlı cihazlarımız, büyük ekibimiz  ve emeğimizle asistan doktorlarımızın eğitim süreçlerini hastane yönetimi olarak en iyi seviyeye getirmeye çalıştık. Verdiğimiz eğitimlerle yetişen asistan doktorlarımızın başarılarıyla referans hastane konumuna gelme yolunda hızla ilerliyoruz. Radyoloji bizim için çok kıymetli, siz radyoloji çalışanları da bizim için çok değerlisiniz’ ifadelerini kullandı.
Radyoloji Başteknisyenimiz Okan ŞAHİN, radyoloji ile ilgili bilgiler verdiği sunumunda radyolojinin hasta hayatını kurtarmadaki yeri ve önemine değinerek sözlerini bitirdi.

Etkinlik sonrası pasta kesiminin ardından programımız son buldu.

Dünya Radyoloji Günü Etkinliğimize Koordinatör İdari Mali İşler Müdürümüz Levent BARDAK, Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Zeynep YILMAZ ve Koordinatör  Destek Hizmetleri Müdürümüz Ferhat ÖÇAL  başta olmak üzere hastanemiz idari yöneticileri ve sağlık çalışanlarımız katıldılar.