Hastanemizde Acil Bakım Hemşireliği Sertifika Programı Düzenlendi
03 Kasım 2023

Hastanemizde Acil Bakım Hemşireliği Sertifika Programı Düzenlendi.

25 Eylül-3 Kasım tarihleri arasında, toplamda 6 hafta süren eğitimlerimizin 3 haftası teorik, 3 haftası uygulamalı olarak verilen eğitimimizde 45 hocamız da görev aldı.

Ankara, Balıkesir, Çorum, Kastamonu ve Antalya’dan katılım sağlayan 20 kursiyer hemşiremize eğitimleri sonrasında yapılan sınavlarda elde ettikleri başarılar sonucu sertifikaları verildi. Kursiyerlerimiz yapılan değerlendirme anketlerinde verimli bir eğitim süreci geçirdiklerini belirtti.

Programımızın açılış konuşmalarını; Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Afşin Emre KAYIPMAZ ve Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Zeynep YILMAZ yaptı.

Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Afşin Emre KAYIPMAZ konuşmasında, hastanemizde verilen eğitimlere çok önem verildiğini vurgulayarak, kursiyerlerimizin aldıkları eğitimlerin acil serviste çok faydalı olacağını belirtti.
Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Zeynep YILMAZ ise, acil servisin önemine dikkat çekti ve amacımızın verilen eğitimlerle mesleğe katkıda bulunup farkındalık oluşturmak olduğunu ifade etti.

Programımız sonrası kursiyer hemşirelerimize sertifikaları verildi.
Hastanemizde Acil Bakım Hemşireliği Sertifika Programımıza Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcılarımız Ezgi SARI ve Betül AKYÜREK, Acil Klinik İdari Sorumlumuz Doç. Dr. Ahmet Burak ERDEM, hastane yöneticilerimiz ve sağlık çalışanlarımız katıldı.

• 3b.JPG