Hastanemizde Ergoterapistler Günü Etkinliği Düzenlendi
27 Ekim 2023

Hastanemizde Ergoterapistler Günü Etkinliği Düzenlendi.

Ankara Etlik Şehir Hastanemiz, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde düzenlenen 27 Ekim Dünya Ergoterapistler Günü etkinliğimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizin Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ayşegül YAMAN ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Klinik Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Ece ÜNLÜ AKYÜZ’ün açılış konuşmalarıyla başladı.

Uzm.  Dr. Ayşegül YAMAN konuşmasında:’’ Ergoterapi hastaların günlük yaşamlarını kazanmaları ve sosyal hayata katılmalarını sağlayarak yaşam kalitelerini artırmayı hedeflemektedir. Başhekim Yardımcımız konuşmasına Cumhuriyet vurgusu yaparak Atamızın ve şehitlerimizin bize emaneti olan Cumhuriyeti en iyi şekilde yaşatmak için bize düşen en büyük görev, görevimizi en iyi şekilde yaparak hastalara en iyi sağlık hizmetini sunmaktır. Bizde çok güçlü ve başarılı bir ekibe sahibiz. Cumhuriyet Bayramımızı kutlar, saygılar sunarım.’’ İfadelerini kullandı.
Prof. Dr. Ece Ünlü AKYÜZ ‘‘27 Ekim Dünya Ergoterapistler Günümüzü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon çok güçlü ekip çalışmalarının olduğu, hastalara ekip çalışmasıyla fayda sağladığımız bir alan. Bu alanda en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Hepimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Uzm. Ergoterapist Leyla KAYA ÖZTÜRK’ün slayt gösterisiyle sunum yapmasının ardından müzik dinletisi ve Bando eşliğinde pasta kesimiyle 100. Yıl cumhuriyet kutlaması gerçekleştirildi.

Ergoterapistler Günü Etkinliğimize; Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekim Yardımcımız Dr. Nihat ÜLGEN, hastane yöneticilerimiz ve sağlık çalışanlarımız katıldı.