Hastanemizde Temel Düzey Cerrahi Onkoloji Hemşireliği ve Temel Düzey Onkoloji Ameliyathane Hemşireliği Kursları Düzenlendi
25 Ekim 2023

Hastanemizde Temel Düzey Cerrahi Onkoloji Hemşireliği ve Temel Düzey Onkoloji Ameliyathane Hemşireliği kursları düzenlendi.

Ankara Etlik Şehir Hastanemiz Konferans Merkezinde düzenlenen kurslarımız, Onkoloji Hastanesi Başhekimimiz Prof. Dr. Lütfi DOĞAN’ın açılış konuşmasıyla başladı.
Prof. Dr. Lütfi DOĞAN, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, verimli bir eğitim olmasını temenni ediyorum ifadelerini kullandı.

Katılımcılarımız Karekodla sınav yapılmasının ardından eğitimlerine başladılar. Üç gün süren kurslarımızın bitiminde hemşirelerimize katılım belgesi verilirken eğitimcilerimize de teşekkür belgesi verildi.

Temel Düzey Cerrahi Onkoloji Hemşireliği ve Temel Düzey Onkoloji Ameliyathane Hemşireliği kurslarımıza hastane yöneticilerimiz, sağlık çalışanlarımız, eğitimcilerimiz ve kursiyerlerimiz katıldılar.

• 1.JPG
  • 2.JPG