Hastanemizde Dünya İnme Farkındalık Günü Etkinliği Düzenlendi
24 Ekim 2023

Hastanemizde Dünya İnme Farkındalık Günü Etkinliği Düzenlendi
Ankara Etlik Şehir Hastanemiz Konferans Merkezinde gerçekleştirilen farkındalık günü etkinliğimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Ortopedi Nöroloji Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ahmet FIRAT'ın açılış konuşmasıyla başladı.

Prof. Dr. Ahmet FIRAT konuşmasında; ‘‘Hedefimiz bütün adımlarıyla mükemmel işleyen dünya standartlarında bir inme merkezi haline gelmek, bizleri bu yolda destekleyen Hastanemiz Koordinatör Başhekimimiz Doç. Dr. Bülent GÜNGÖRER, Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Zeynep YILMAZ ve hastane yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

İnmenin önlenebilir ve tedavi edilebilir bir hastalık olduğunun anlatıldığı etkinlikte, hastalıkla mücadelede kullanılan fizik tedavi yöntemleri ve hemşirelik bakımı ile ilgili önemli bilgiler verildi.

Dünya İnme Farkındalık Günü Etkinliğimize; hastane yöneticileri ve sağlık çalışanlarımız katıldılar.

• 1.JPG
  • 2.JPG