Hastanemizde Serebral Palsi Farkındalık Günü Etkinliği Düzenlendi
09 Ekim 2023

Hastanemizde Serebral Palsi Farkındalık Günü Etkinliği Düzenlendi.

Ankara Etlik Şehir Hastanemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin organizasyonunda gerçekleşen etkinliğimizin açılış konuşmalarını Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Nihat ÜLGEN, Ankara Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Emre ADIGÜZEL ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniğimiz Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Ece ÜNLÜ AKYÜZ yaptı.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Nihat ÜLGEN açılış konuşmasında; Serebral Palsiye dikkat çekerek hastalarımıza rehberlik yapan tedavilerinde katkısı olan bütün sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, verimli bir etkinlik olmasını diliyorum ifadelerini kullandı.
Ankara Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Emre ADIGÜZEL Etkinliğe katılımından dolayı memnuniyetini dile getirirken Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Klinik Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Ece Ünlü AKYÜZ çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarımızı tebrik edip, teşekkür etti. Etkinliğimiz ikramlar ve müzik dinletisiyle sona erdi.

Serebral Palsi Farkındalık Günü Etkinliğimize Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Çağanay SOYSAL,  hastanemiz yöneticileri ve sağlık çalışanlarımız katıldılar.

• 3b.JPG