Hastanemizde Meme Kanseri Farkındalık Ayı Eğitim Programı Düzenlendi
05 Ekim 2023

Hastanemizde Meme Kanseri Farkındalık Ayı Eğitim Programı Düzenlendi.

Hastanemiz Onkoloji Hastanesi’ nin organizasyonunda gerçekleşen program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Açılış konuşmalarını Onkoloji Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Lütfi DOĞAN ve Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Mustafa Sırrı KOTANOĞLU yaptı.

Onkoloji Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Lütfi DOĞAN yaptığı konuşmasında meme kanserinin hem önlenebilir hem de erken tanı konması halinde tedavi edilebilir bir hastalık olduğuna dikkat çekti
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Mustafa Sırrı KOTANOĞLU ise kendi kendini muayene etmenin önemine vurgu yaptı. Yaş grubu riskli olan kişilerin kendi muayenelerini yapmalarını, şüphelendikleri belirtiler olursa KETEM merkezlerine ve Aile Hekimlerine başvurmalarının altını çizdi.
Programa; hastane yöneticileri, aile hekimleri ve sağlık personellerimiz katıldılar.