04 Ekim 2023

Ankara Etlik Şehir Hastanemiz, Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanemiz ile Çocuk Hastanemizde Emzirme Haftası ziyareti düzenlendi.

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Emzirme Haftası sebebiyle hastanelerimizdeki doğum yapan anneler ve bebekleri ziyaret edildi. Annelere lohusa şerbeti ikramı eşliğinde hediyeler dağıtıldı , anne sütü ve emzirmenin önemi hakkında bilgiler verildi.

Ziyarete Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Çağanay Soysal, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr.  Gülin Feykan Yeğin ve Op. Dr. Aysu Yeşim Tezcan, Çocuk Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Fatih Mısırlıoğlu, hastane idarecileri ve sağlık çalışanlarımız katıldılar.