27 Ekim 2023

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Göğüs Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanemizde Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinliği Düzenlendi.
Göğüs Kalp ve Damar Hastanemizde gerçekleştirilen Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinliği; saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, Göğüs Kalp ve Damar Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hülya ALTUN, Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zeynep YILMAZ ve Göğüs Kalp ve Damar Hastanemizde görev yapan Hemşiremiz Dursun Gazi SALDIRIR’ın açılış konuşmalarıyla başladı.

Göğüs Kalp ve Damar Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hülya ALTUN konuşmasında, ‘’Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bağımsız devletimizin kuruluşuna hizmet eden tüm vatan evlatlarının aziz hatıraları önüne saygıyla eğiliyorum ruhları şad olsun’’ dedi.
Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zeynep YILMAZ ‘’ Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyoruz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum, barış ve huzurun olduğu nice yüzyıllar diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.
Hemşiremiz Dursun Gazi SALDIRIR ise, Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak başlattıkları milli mücadeleye dikkat çekerek bizlere armağanı olan Cumhuriyetimizin 100.yılını kutladı.
Etkinliğimiz pasta kesimi ve fotoğraf çekimi ardından sona erdi.
Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlama Programımıza; Koordinatör Başhekimimiz Doç. Dr. Bülent GÜNGÖRER, Koordinatör Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Bekir DEMİRTAŞ, Göğüs Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi Başhekimimiz Doç. Dr. Mustafa ÇETİN, Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Zeynep YILMAZ, Koordinatör Destek Hizmetleri Müdürümüz Ferhat ÖÇAL, Göğüs Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Hülya ALTUN, müdür yardımcılarımız, hastane yöneticilerimiz ve sağlık çalışanlarımız katıldılar.