Hastanemiz Çocuk Kardiyoloji Uzmanı Dr. Sinem Nur SELÇUK; çocuklarda ve gençlerde hareketsiz yaşam tarzının kalp ve damar hastalıklarına yol açabileceğini anlattı.
04 Nisan 2024

Spordan ve hareketten uzak bir yaşam şekline sahip kişilerde temelin çocukluk çağında atıldığına dikkat çeken SELÇUK; bu durumun erişkin hayatta ani kalp krizine neden olabileceğine dikkat çekti.
SELÇUK; Sağlıklı her çocuğun haftada en az iki gün düzenli bir şekilde yapılacak yürüyüş ya da hafif tempolu koşu ile fiziksel aktifliği sağlayarak bu hastalıktan korunabileceğini söyledi.