Hastanemizde Hasta Hakları Günü Etkinliği Düzenlendi
26 Ekim 2023

Hastanemizde Hasta Hakları Günü Etkinliği Düzenlendi

Ankara Etlik Şehir Hastanemizde 26 Ekim Hasta Hakları Günü dolayısıyla "hasta hakları ve sorumlulukları" ile ilgili bilgilendirme yapılarak etkinlik düzenlendi.
Genel, Göğüs Kalp ve Damar Hastalıkları, Onkoloji ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanelerinde yapılan etkinliklerde poliklinik ve yatarak tedavi gören hastalarımız odalarında ziyaret edildi. Hastalarımıza geçmiş olsun dileklerini ileten Hasta Hakları Birim çalışanlarımız, hasta hakları yönetmeliğinin ilgili maddeleri doğrultusunda hazırlanan bilgilendirme broşürlerini dağıttı.

Hasta ve hasta yakınları yapılan ziyaret ve çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini belirterek teşekkür etti.
Etkinliğimize, Hastane yöneticilerimiz, Hasta Hakları Birim çalışanlarımız, hasta ve hasta yakınları katıldılar.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi

• ftr1.JPG